Курячі нагетси. Неймовірна смакота! Діти у захваті!

«Курки багато не буває!» – це девіз моїх дітей. Хочу представити вашій увазі фірмову страву з курячого філе, яку обожнюють мої діти і ваші, гадаю, теж зацінять. Нагетси смакують як окремо з соусом, так і з будь-яким гарніром. У мене – з булгур і салатом з вареного буряка, фети, оливкової олії і мікрозелені. 
Курячі нагетси 
Куряче філе, спеції (сіль, перець, карі, куркума, паприка), борошно, яйце, сухарі, олія.
Куряче філе помити, обсушити і порізати порційно такими шматочками, якими ви собі уявляєте нагетс. Кожен шматочок посипати спеціями, скласти у посудину і покласти в холодильник на деякий час, щоб м‘ясо замаринувалося, можна і не маринувати.
Поставити на вогонь сковорідку з олією. Поки вона гріється, підготувати три мисочки для панірування: з борошном, зі збитим яйцем, з перемеленими сухарями. Узяти шматочок і панірувати нагетс в такій послідовності: обкочувати в борошні, далі у збитому яйці, потім у сухарях. Викласти у розігріту олію і обсмажити з двох боків до зарум‘янення.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook