«Креольський шоколад»
1 яйце, 3 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки какао, 1 ст. ложка кукурудзяного крохмалю (без чубка), 500 мл молока, 1/2 ч. ложки кориці, горіхи для посипки.
У посудині змішати яйце, цукор, какао, крохмаль, додати 2-3 ст. ложки молока, все добре перемішати. Решту молока поставити на вогонь і довести до майже кип’яченого стану (не кип’ятити!). Шоколадну суміш вилити до молока і перемішуючи варити 3-4 хв. Розлити у склянки і посипати подрібненими горіхами. Це дуууже смачно!!!
Панкейки
2 яйця, 70 г цукру, 125 г молока, 180 г борошна, 10 г розпушувача, 10 г ванільного цукру.
Змішати всі інгредієнти віничком і дати тісту постояти 5-10 хв. Смажити на сухій сковорідці з антипригарним покриттям на середньому вогні. Перевертати, коли почнуть з’являтися бульбашки.
Рецепти і фото Оксани Білінської
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 28