Ковбаски з картоплею та м’ясом
М’ясо і картопля (1:2), спеції: сіль, перець, ваші улюблені, часник, гірчиця в зернах, кишка.
М’ясо любе, можна мішане, головне, щоб було не сухе. М’ясо та картоплю порізати кубиками. Пропорцій чітких нема: головне на 1 частину м’яса брати 2 частини картоплі. Наприклад, якщо будете вимірювати літровою мискою, то 1 миска має бути з м’ясом, а дві такі миски з картоплею. Вимішати з рештою інгредієнтів. Цією масою начинити нещільно кишку, сформувати ковбаски, потрібного розміру, перев’язати ниткою. В киплячу воду покласти ковбаски і проварити на маленькому вогні 15-20 хв. Витягнути і дати охолонути. При потребі забрати нитки. Запекти в попередньо розігрітій до 180-200 ОС духовці до рум‘яної скоринки.
Фотографувала Viktoriya Isayenko
Post Views: 69