котлети

Котлети з кабачком – найсоковитіші у світі

А ви додаєте кабачок до котлет із курячого фаршу. Якщо ні, то неодмінно спробуйте! Котлети вдаються дуже соковиті!

Курячі котлети з кабачком

1 середній молодий кабачок, 400 г курячого фаршу, 1 середня цибулина, 1 зубчик часнику, 2 жовтки, 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю, 2 ст.л. манної крупи, спеції за вашим смаком (сіль, перець), зелень за бажанням, олія для смаження.

Натерти кабачок на крупній тертці, відтиснути сік. Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. До овочів додати фарш, жовтки, манку, крохмаль, спеції, все добре перемішати ложкою і залишити масу постояти 10 хвилин.

Розігріти сковороду, налити олію, викласти масу ложкою, обсмажити з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні.
Готові котлети подати до будь-якого гарніру або салату.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.

Радимо також інші перевірені рецепти котлет:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook