Курячі котлети з кабачком
1 середній молодий кабачок, 400 г курячого фаршу, 1 середня цибулина, 1 зубчик часнику, 2 жовтки, 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю, 2 ст.л. манної крупи, спеції за вашим смаком (сіль, перець), зелень за бажанням, олія для смаження.
Натерти кабачок на крупній тертці, відтиснути сік. Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. До овочів додати фарш, жовтки, манку, крохмаль, спеції, все добре перемішати ложкою і залишити масу постояти 10 хвилин.
Розігріти сковороду, налити олію, викласти масу ложкою, обсмажити з обох боків до золотистого кольору на середньому вогні.
Готові котлети подати до будь-якого гарніру або салату.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.
Радимо також інші перевірені рецепти котлет:
- Січені котлети з курячого філе. Ніжні і смачні!
- Найсмачніші котлети – з маринованого фаршу
Post Views: 267