Котлети по-київськи з броколі
600 г курячого філе, 200 г броколі, 1 цибулина, 5 зубців часнику, 1 ст. ложка сметани, 2 яйця, сіль. Для начинки: 50 г масла, кріп.
- М’яке масло змішати з посіченим кропом, сформувати маленькі кульки, викласти на тарілку і заморозити.
- Броколі розділити на дрібні суцвіття і відварити в підсоленій воді до напівготовності (1–2 хв).
- Куряче філе, цибулю і часник перемолоти. Додати до фаршу яйця, збиті зі сметаною, вимішати, посолити, поперчити. І
- з фаршу сформувати котлети, всередину кожної покласти суцвіття броколі і масляну кульку. Можна запанірувати у сухарях.
- Спочатку смажити на сильному вогні до з’яви золотистої скоринки з кожного боку. Потім вогонь зменшити, накрити кришкою і досмажувати до готовності.
- Можна присмажити, а потім довести до готовності або в мікрохвильовці, або в духовці, або на парі.
Post Views: 30