Коли хочеться чогось пікантного, завжди готую цей салат.
Корейський салат із пекінської капусти
1 кг пекінки, 200 г моркви, 2 цибулини, часник, по 1 ст. ложці солі і томатної пасти, 5–6 ст. ложок оцту, 3–4 ст. ложки цукру, по 1 ч. ложці хмелі-сунелі і коріандру, 0,5 скл. олії, червоний перець.
- Капусту нарізати великими квадратами. Посипати сіллю і залишити на 1 год.
- Моркву натерти на тертці для корейської моркви (або на звичайній великій).
- Цибулю нарізати кубиками, обсмажити до золотистого кольору, додати томатну пасту, хмелі-сунелі, коріандр, цукор.
- Ретельно перемішати, додати моркву і протушкувати 1 хв. Вимкнути вогонь і змішати з капустою.
- Додати часник і полити оцтом, перемішати.
- Скласти в банку, злегка притиснути, щоб виступив сік. Поставити в холодильник на добу.
Post Views: 23