консервований горошок і квасоля

Консервую за цим рецептом горошок і квасолю. Однаково смачно виходить!

Консервований горошок і квасоля – дуже хороша заготовка. Відкрив баночку – і маєш готовий продукт (який не треба ні завчасно замочувати, ні варити) до салату, борщу чи рагу. А ще це просто смачно!

Консервований горошок і квасоля

  • Квасоля або горошок. Маринад: 2 л води, 2 ст. ложки без чубка солі, 3 ст. ложки цукру, 100 г оцту (9%).

Квасолю або горошок відварити до готовності, промити під холодною водою. Скласти у банки і залити теплим маринадом. 2 л води, 2 ст. ложки без чубка солі, 3 ст. ложки цукру, 100 г оцту (9%) – усе закип’ятити, охолодити до теплого. Стерилізувати банки 0,5 л 30 хв, закрутити, перевернути догори дном.

Рецепт і фото Юлії Фабіянової

Радимо також інші рецепти консервованого горошку:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook