Консервований горошок і квасоля
- Квасоля або горошок. Маринад: 2 л води, 2 ст. ложки без чубка солі, 3 ст. ложки цукру, 100 г оцту (9%).
Квасолю або горошок відварити до готовності, промити під холодною водою. Скласти у банки і залити теплим маринадом. 2 л води, 2 ст. ложки без чубка солі, 3 ст. ложки цукру, 100 г оцту (9%) – усе закип’ятити, охолодити до теплого. Стерилізувати банки 0,5 л 30 хв, закрутити, перевернути догори дном.
Рецепт і фото Юлії Фабіянової
Радимо також інші рецепти консервованого горошку:
- Як законсервувати горошок на зиму: чотири перевірені рецепти
- Консервований горошок без аспірину та іншої хімії. Банки ніколи не зриваються
Post Views: 20