Консервований щавель. Не солю і банки ніколи не звивають!

Часто щавель на зиму солять, і борщ потім виходить пересолений. А я солі у щавель ніколи не даю - банки ніколи не зриваються, а щавель не перекисає! Цьому рецепту консервації щавлю більш як 25 років!

Консервований щавель без солі

Щавель порізати, за смаком можна додати різану зелень (кріп, петрушку, зелену цибульку). В каструлі довести до кипіння воду (десь 0,5 л, залежно від кількості щавлю), кидати в неї зелень. Перемішати, як закипить – діставати і перекладати в стерильні півлітрові баночки з мінімальною кількістю рідини. Закрутити і закутати. У цій самій воді можна приварювати наступні партії щавлю. 

Рецепт Ольги Супрун

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook