Консервовані кабачки зі смаком шашликів. Усі подруги просять рецепт!

Минулого року знайшла цікавий рецепт - "Кабачки зі смаком шашликів". Вирішила зробити на пробу і мені дуже сподобалося! Коли пригощала подруг - всі просили рецепт. Цього року закрила подвійну порцію!

Консервовані кабачки зі смаком шашликів

  • 2 кг кабачків (молодих з тонкою шкіркою, якщо старі – почистити), 1,5 кг цибулі, 1 головка часнику, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру, 1 п. приправи до шашлику, 50 мл. оцту, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, 50 мл олії.

Кабачки порізати кружечками, полити олією і перемішати. Підсмажити з обох боків на сухій сковороді. Цибулю порізати кільцями, посолити і  прим’яти. Остиглі кабачки викласти на цибулю.Посипати спеціями, додати оцет, цукор і перемішати, покласти зверху гніт. Залишити на ніч. Розкласти у стерильні банки, залити соком, що утворився, стерилізувати 15 хв (0,5 л). Виходить 4 баночки по 0,5 л.

Рецепт Ольги Маланюк, фото

Спробуйте також приготувати:

Кабачки на зиму. 9 найкращих рецептів від господинь: ікра, лечо, в аджиці, з кропом, по-корейські і навіть з печерицями!

Мариновані кабачки з гірчицею – смакота неймовірна! Торік закрила 200 баночок!

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook