Консервовані кабачки зі смаком шашликів
- 2 кг кабачків (молодих з тонкою шкіркою, якщо старі – почистити), 1,5 кг цибулі, 1 головка часнику, 1 ст. ложка солі, 2 ст. ложки цукру, 1 п. приправи до шашлику, 50 мл. оцту, 1 ч. ложка чорного меленого перцю, 50 мл олії.
Кабачки порізати кружечками, полити олією і перемішати. Підсмажити з обох боків на сухій сковороді. Цибулю порізати кільцями, посолити і прим’яти. Остиглі кабачки викласти на цибулю.Посипати спеціями, додати оцет, цукор і перемішати, покласти зверху гніт. Залишити на ніч. Розкласти у стерильні банки, залити соком, що утворився, стерилізувати 15 хв (0,5 л). Виходить 4 баночки по 0,5 л.
Рецепт Ольги Маланюк, фото
Спробуйте також приготувати:
Мариновані кабачки з гірчицею – смакота неймовірна! Торік закрила 200 баночок!
Post Views: 55