Коли душа хоче літа, готую італійську пасту-салат

Паста-салат - одна з традиційних страв італійської кухні. А приготувати її можна з українських продуктів. Це по-літньому смачно! Чудовий рецепт!

Італійська паста-салат

300-350 г пасти, 1 великий помідор, 2 огірки, 150-170 г оливок, 200 г моцарели, 250 г салямі, 1 червона цибулина, 1 перчина, зелень (базилік або петрушка, у мене – зелена цибуля).

Соус: 2 ст. ложки лимонного соку, 1 ч. ложка солі, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка сухого базиліку, 1 ч. ложка орегано, 2-3 зубці часнику. 

Відварити пасту. Овочі і сир порізати кубиками, салямі – чверть кільцями, оливки – навпіл. Змішати все для соусу, додати вичавлений часник. Усі складники викладати у тарілку окремими сегментами, полити соусом, перемішати безпосередньо перед їдою.

Рецепт і фото Юлії Якіб’юк

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook