Хочете приготувати цікавий торт на свято і шукаєте гарний рецепт? Приготуйте кокосовий пляцок. У ньому кокосові і незвичайні кольорові коржі, доповнені ванільним заварним кремом на пудингу. Одне слово, смакота і красивий розріз! Рецепт кокосового пляцка – перевірений, від господині.
Кокосовий пляцок
- Форма 27Х19 см.
- Кокосовий корж: 6 яєць, 170 г цукру, дрібка солі, 110 г борошна, 1 ч. ложка розпушувача, 55 г крохмалю, 75 г кокосової стружки.
- Кольоровий корж (з рецепту “Жарптиця”): 5 білків, 150 г цукру, ванільний цукор, 100 г борошна, 115 г олії, 1 ч. ложка розпушувача.
- до 1-ї + 2 жовтки і 1 ст. ложку борошна;
- до 2-ї + 1 ст. ложку какао;
- до 3-ї + 1 п. желе (у мене яблучне);
- до 4-ї + 1 ст. ложку. маку перемеленого.
- Крем: 0,4 л молока, 80 г цукру, 1 п. ванільного пудингу, 250 г масла.
- Торт з маком і кокосом “Райська насолода”
- Торт “Лебедина озеро” з кокосом та курагою