Це смачне і просте в приготуванні кокосове печиво без борошна стане чудовим доповненням до вашої чашки кави або чаю. Воно виходить м’яким, ароматним і легким, ідеальним для швидкого перекусу.
Кокосове печиво без борошна
- 150 г кокосової стружки, 100 г цукру, 2 білки.
Збити білки з щіпкою солі до пінки. Поступово додавати цукор і продовжувати збивати. В кінці обережно вмішати кокосову стружку, обираючи тільки свіжу і смачну. Викласти тісто для печива на пергаментний папір. Випікати при температурі 180°C протягом 15-20 хвилин.
Рецепт і фото – Інара Сідор
Радимо також інші перевірені рецепти:
Радимо також приготувати:
- Горіхово-кокосове печиво. Смакота зі смакоти!
- Торт “Мрія” із розкішними кокосовими коржами і ніжним кремом на жовтках
Post Views: 229