кабачки з сардиною

“Кабачки з сардиною”. Закриваю третій рік по три порції!

Рецепт – супер! Цей салат має гарний смак та аромат рибних консервів, хоча на все треба лише дві баночки сардин. Уже третій рік закриваю цей салат по три порції і вам раджу!

Багато господинь чули про цей рецепт і дивуються: як це – кабачки з сардиною? Дійсно, на перший погляд, дивне поєднання. Але, повірте: це дуже смачно! Приготуйте хоч кілька баночок кабачків з сардиною на пробу і самі переконайтеся!

Салат на зиму “Кабачки з сардиною”

  • 0,3–0,5 л олії, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 350 г томатної пасти “Чумак”, 2,5 кг кабачків, 2 б. “Сардин” в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без чубка), 1 скл. цукру, 100 г оцту (9%).

У 0,5 л олії потушити 1 кг моркви (тертої), додати 1 кг цибулі (кубиками), потушити, додати 350 г томатної пасти “Чумак”. Як закипить, додати 2,5 кг кабачків (порізаних кубиками), 2 б. “Сардин” в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без чубка), 1 скл. цукру. Тушкувати 30 хв, додати 100 г оцту, потушкувати ще 20 хв, розкласти в стерильні банки, закрутити. Виходить 5 л або 10 баночок по 0,5 л. Зберігається гарно, не стріляє. Олії можна давати трішки менше.

Рецепт Уляни Левицької

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook