Багато господинь чули про цей рецепт і дивуються: як це – кабачки з сардиною? Дійсно, на перший погляд, дивне поєднання. Але, повірте: це дуже смачно! Приготуйте хоч кілька баночок кабачків з сардиною на пробу і самі переконайтеся!
Салат на зиму “Кабачки з сардиною”
- 0,3–0,5 л олії, 1 кг моркви, 1 кг цибулі, 350 г томатної пасти “Чумак”, 2,5 кг кабачків, 2 б. “Сардин” в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без чубка), 1 скл. цукру, 100 г оцту (9%).
У 0,5 л олії потушити 1 кг моркви (тертої), додати 1 кг цибулі (кубиками), потушити, додати 350 г томатної пасти “Чумак”. Як закипить, додати 2,5 кг кабачків (порізаних кубиками), 2 б. “Сардин” в олії (або томаті), 3 ст. ложки солі (без чубка), 1 скл. цукру. Тушкувати 30 хв, додати 100 г оцту, потушкувати ще 20 хв, розкласти в стерильні банки, закрутити. Виходить 5 л або 10 баночок по 0,5 л. Зберігається гарно, не стріляє. Олії можна давати трішки менше.
Рецепт Уляни Левицької
Спробуйте також приготувати:
- Консервовані кабачки зі смаком шашликів. Усі подруги просять рецепт!
- Смачнючі кабачки на зиму. Рецепт випробуваний. Навіть маринад випиваємо!
Post Views: 30