кабачкова ікра

Кабачкова ікра “Смак дитинства” (як колишня магазинна)

Кабачкова ікра “Смак дитинства”

  • 1,7 кг почищених кабачків, 1 скл. (250 мл) олії, 300 г моркви, 0,5 кг цибулі, 4 ст. ложки томатної пасти, 1,5 головки часнику (6 зубків).

Усе з’єднати і тушкувати 30 хв. Збити блендером, додати приправи: 2,5 ч. ложки солі, 1 ст. ложка цукру, 1 ч. ложка неповна солодкої паприки, 1/3 ч. ложки чилі. 10 хв протушкувати, додати 1 ст. ложку оцту. Розмішати добре, розкласти в банки і закрутити. Вкутати до охолодження.

Читайте також:

Рецепт і фото Ганни Пилипюк. Відео приготування можна переглянути тут: 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook