Із “неходового” варення печу бабку. Смачно і дуже просто!

Мабуть, у кожного є варення, яке і їсти не дуже хочуть, і викидати шкода, бо то час і гроші. І в мене таке є. З нього я печу бабку. Виходить дуже смачна!

Бабка на варенні

4 яйця, 1 скл. цукру, 0,5-1 скл. будь-якого варення, 4 ст. ложки олії, 2 скл. кефіру (кислого молока), 4 скл.борошна, 2 ч. ложки соди (погасити оцтом).
Яйця збити з цукром, додати решту продуктів, збити до однорідності. Вилити у форму, застелену пекарським папером, випікати при 170 ОС близько 40-60 хв.
Рецепт Наталії Миронюк
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook