Історія лікаря, який повірив в силу молитви

Історія про лікаря Марка, з яим трапилась незвичайна історія напередодні Різдва. А ви чекаєте диво на Різдво?

Напередодні Різдва відомий онколог  – лікар Марк летів на важливу конференцію в інше місто, де він повинен був нагороджений премією в медицині. Однак через годину після зльоту в найближчому аеропорту відбулася аварійна посадка. Лікар вирішив орендувати машину та вирушив на конференцію.
Незабаром після того, як він рушив, погода зіпсувалась і почалась завірюха. Через сильний сніг зник сигнал навігації. Він звернув не туди й загубив дорогу.
Через дві години він зрозумів, що втрачає надію. Лікар відчув голод і жахливу втому, тому вирішив шукати, де зупинитися. Нарешті, він натрапив на невеликий будинок. Відчайдушний, він вийшов з машини і постукав у двері.
Двері відкрила жінка.
Він пояснив їй свою ситуацію, і попросив  скористатися телефоном. Жінка відповіла йому, що вона не має телефону, але він може почекати, поки погода не покращиться.
Голодний, мокрий і втомлений лікар прийняв пропозицію й зайшов до будинку. Жінка запропонувала йому гарячий чай і сказала, щоб він почекав, адже вона має помолитися. Лікар Марк посміхнувся і сказав, що він вірить лише у важку працю.

Лікар пив чай та спостерігав за жінкою в туманному світлі свічок, як вона молилася поруч з дитячим ліжком. Лікар розумів, що жінка потребує допомоги, тому, коли вона закінчила молитися, запитав її:

– Що саме ви хочете від Бога? Ви дійсно думаєте, що Бог коли-небудь почує ваші молитви?
Жінка сумливо посміхнулася і сказала:
– Дитина в ліжку – мій син, який страждає рідкісним типом раку, і є лише один лікар, його ім’я – Марк, який може зцілити його, але у мене немає грошей, щоб оплатити лікування, більше того, лікар Марк живе в іншому місті. Бог досі не відповів на мою молитву, але я знаю, що Він допоможе… А мою віра не може похитнути нічого.
Лікар на мить втратив мову, а потім прошепотів:
– Бог великий…
Він згадав все, що сталося з ним сьогодні: несправність літака, завірюха, через яку він збився з дороги; І все це сталося тому, що Бог не тільки відповів на її молитву, але також дав йому шанс допомогти нещасним людям, які не мали нічого, крім молитви…

Історія про те, як правильно загадувати бажання на Новий рік

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook