пельмені

Ідеальне тісто на вареники і пельмені: навіть після заморозки, як щойно зліплені

Давно шукала ідеальний рецепт тіста на пельмені і вареники, і ось він! Пельмені не розварюються у воді, м'які і навіть після заморожування, як щойно зліплені.

Ідеальне тісто на вареники і пельмені

  • 2,5-3 скл. борошна (об’єм склянки – 250 мл), 50 мл олії, 1 скл. кип’ятку (250 мл), дрібка солі, 1 яйце.
Борошно і сіль просіяти в миску, зробити ямку, туди додати олію ті кип’яток, швидко розмішати. Тоді окремо збовтати яйце і влити до тіста. Замісити тісто. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин відпочити.
Тісто стає м’якеньке і приємне в роботі. Якщо тісто після відпочинку буде дуже м’якеньке, то підсипте трохи борошна. Готуйте і смакуйте вареники і пельмені з цим ідеальним і ніжним тістом!
Рецепт і фото Богдани Крамар

Радимо також інші перевірені рецепти вареників з ягодами:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook