яблучне печиво

Хіт сезону – печиво з яблуками

Ніжне яблучне печиво — ідеальний десерт для дітей і дорослих. Прості інгредієнти, швидке приготування та багато соковитих яблук. Дуже смачно і легко!

Печиво з яблуками

  • 120 г вершкового масла, 90 г цукру, 2 яйця, 300 г пшеничного борошна, 2 ч. л. розпушувача, 1/4 ч. л. солі, 4 середні яблука.

Розм’якшене вершкове масло змішати з цукром до однорідної маси. Додати яйця, перемішати. Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю, ввести у масу, перемішати до густого липкого тіста, яке нагадує тісто для кексів.

Яблука почистити, нарізати дрібними кубиками, додати до тіста й перемішати.

Руками сформувати невеликі кульки, викласти на деко з пергаментом. Випікати при 180–200 °С приблизно 15 хвилин до золотистості.

Рецепт і фото – Інара Сідор

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook