Печиво з яблуками
- 120 г вершкового масла, 90 г цукру, 2 яйця, 300 г пшеничного борошна, 2 ч. л. розпушувача, 1/4 ч. л. солі, 4 середні яблука.
Розм’якшене вершкове масло змішати з цукром до однорідної маси. Додати яйця, перемішати. Просіяти борошно з розпушувачем і сіллю, ввести у масу, перемішати до густого липкого тіста, яке нагадує тісто для кексів.
Яблука почистити, нарізати дрібними кубиками, додати до тіста й перемішати.
Руками сформувати невеликі кульки, викласти на деко з пергаментом. Випікати при 180–200 °С приблизно 15 хвилин до золотистості.
Рецепт і фото – Інара Сідор
Радимо також приготувати:
- Печиво “Хусточки” (“Конвертики”) з яблуками і горіхами
- Незвичайне сирне печиво з яблуками
Post Views: 125