Хачапурі з сиром
Для тіста: 200 мл кефіру, 1 яйце, 20 мл олії, 2 скл. борошна, сіль. Для начинки: 200 г сиру (кисломолочного або твердого), спеції.
- Усі складники для тіста, крім борошна, з’єднати і перемішати. Поступово ввести борошно, замісити м’яке еластичне тісто, щоб не липнуло до рук.
- Руки змастити олією, розділити тісто на 6 шматочків. Для начинки зелень подрібнити, сир розім’яти вилкою, все з’єднати, перемішати. Можна додати яйце.
- Шматочок тіста розкачати, викласти начинку, згорнути торбинкою, перевернути і ще раз тонко розкотити. Пекти на розпеченій трошки змащеній олією сковорідці з двох боків.
- Доки пектиметься один хачапурі, формувати наступний. Ще гарячими хачапурі можна змастити маслом.
Post Views: 37