Гуляш
- 700 г свинини, 2 цибулини, 2 зубці часнику, 100 г томатної пасти, 2 ст. ложки борошна, 15 г цукру, 2 лаврових листочки, 1 ч. ложка меленої паприки, на кінчику чайної ложки меленого червоного перцю, сіль, чорний перець до смаку, олія, гаряча вода (скільки знадобиться).
Нарізати м’ясо на середні шматочки, цибулю півкільцями, часник потерти. У посудину з товстим дном налити трошки олії і викласти м’ясо, обсмажити до легенького золотистого кольору. Додати цибулю, часник і злегка обсмажити з м’ясом. Цибулю легенько підрум’янити, додати сіль, перець до свого смаку. Додати борошно і все перемішати. Додати томатну пасту, приправи і цукор і знову все перемішати.
Усе залити гарячою водою (потрібно, щоб вода повністю покрила м’ясо). На цьому етапі скуштувати гуляш на смак і додати, що вам захочеться ще із приправ. Додати лавровий листок, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 30 хв (я іноді вкінці ще додаю трошки вершків). Усе, гуляш зі свинини готовий! Подавати з будь-яким гарніром.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати інші смачні страви:
- Експрес-ідея на вечерю з курячого філе і печериць
- Не знаєте, що приготувати на вечерю? Зробіть гречаники!
Post Views: 25