Кухня Рецепти

Грибна приправа. Додаю її в усі страви: супи, борщі, соуси, фарш, до м’яса і картоплі

Ніякі бульйонні кубики з ароматом грибів не зрівняються з цією приправою! Вона має справжній незрівнянний запах лісових грибів і смакує практично в усіх гарячих стравах. І ніякої хімії – тільки гриби і прянощі.

28.10.2020 12:08

Грибна приправа

150 г сушених грибів, 20 г дрібної солі, 10 горошин духмяного перцю, 5 г базиліку, 3 г петрушки, 3 г чорного перцю, 5 г коріандру, 3 г лаврового листя, 4 шт. гвоздики. Усі прянощі сушені. Якщо якоїсь не любите – можна не додавати.

Гриби змолоти на кавомолці, додати сіль і мелені спеції. Ретельно перемішати. Зберігати в баночці з герметичною кришкою у темному прохолодному місці. Додавати у будь-які страви за смаком.

Спробуйте також приготувати:

Гостра приправа із зелені

Дуже смачна приправа до перших страв із гострого перцю та прянощів