гострий перець на зиму

 Гострий перець на зиму – до борщу, маринадів, соусів і просто їсти. Давній хороший рецепт!

Я люблю додавати гострий перець у борщ, у маринади до м'яса, у соуси, класти на піцу і просто їсти. Тому завжди готую на зиму кілька баночок гострого перцю на зиму. Рецепт простий.

 Гострий перець на зиму

Перець порізати кубиками, скласти в баночки. На дно зубок часнику і лавровий листок. Маринад: 200 мл води, 200 мл оцту, 3 ст. ложки цукру, 3 ст. ложки меду. Все розчинити і залити перець. Просто закрити кришкою, зберігати у прохолодному місці. Солі не треба, там смачно!

Рецепт Наталії Клімашевської

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook