Гострий перець на зиму: просто закриваю капроновою кришкою і все! Нічого варити не треба!

Гострий перець на зиму я не варю - просто заливаю маринадом і закриваю капроновою кришкою. Він гарно зберігається на балконі! На смак - супер, гострий і з кислинкою, солі не треба! Взимку до борщику - ух! Вже багато років тар роблю, рецепт супер!

Гострий перець на зиму

Взяти гострий перець, проколоти у кількох місцях циганською голкою, поставити щільно один біля одного у півлітрову банку, залити оцтом і просто закрити капроновою кришкою. Усе! Прекрасно зберігається на балконі і дуже смачний. Роблю так щороку, зберігається до наступного літа. Такий перець можна не тільки їсти, а й додавати в іншу консервацію.

Порада: оцет можна половину розвести з водою або використати домашній неміцний оцет.

Рецепт Венети Соловей

Спробуйте також приготувати:

Гострий перець консервований

Консервований перець для справжніх перців. 10 незвичайних, але перевірених рецептів

 

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook