Дуже вдалий рецепт горіхово-кокосоового печива. Крихке, пісочне, дуже смачне печиво. А якщо прикрасити його шоколадом та цукровою посипкою – на вигляд святкове, дуже красиве. Рецепт печива досить простий, тому все вдасться з першого разу. Приготуйте горіхово-кокосове печиво – не пошкодуєте. Жалкуватимете хіба про те, що зробили надто мало!
Горіхово-кокосове печиво
- 130 г горіхів, 150 г масла, 80 г цукрової пудри, 1 ч. ложка ванільного цукру, 1 жовток, 200 г борошна (приблизно), 1 ч. ложка розпушувача, дрібка солі.
- Також: 30-40 г кокосової стружки, 1 білок, шоколад і кондитерська посипка для декору.
Рецепт Надії Гриб. Готувала і фотографувала Леся Риндик
Радимо також спробувати приготувати печиво за іншими рецептами:
- Горіхове печиво-рулетики на кефірі. Простий недорогий рецепт
- Хрумке печиво-безе з горіхами “Їжачки”