Горіхові рулетики
Для тіста: 1 скл. кефіру, 250 г маргарину, 3 скл. борошна, 1 ч. ложка соди, 1 ч. ложка солі. Для начинки: 300 г волоських горіхів, 1 скл. цукру, 1 жовток для змазування.
- Маргарин перетерти з борошном, содою і сіллю, додати кефір, замісити тісто. Горіхи з’єднаатиз цукром і подрібнити в блендері. Тонко розкотити тісто і рівномірно викласти начинку по всій поверхні, згорнути все рулетом.
- Рулет нарізати навскоси шматочками по 4 см завтовшки. Зверху змастити жовтком. Нарізані шматочки викласти на змащене олією деко і випікати в духовці 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Рецептом поділилася Лариса Леонова
Post Views: 24