глазур для паски

Глазур для паски без білків: не треба ні збивати, ні варити!

Така глазур для паски готується буквально за кілька секунд. Не треба нічого збивати і варити! Не треба сирих білків! Після висихання глазур не липне і не кришиться при нарізуванні. Виходить глянцевою і на ній добре тримаються прикраси і посипка.

Кожна господиня шукає ідеальний рецепт глазурі для паски. Бо з традиційною глазур’ю на білках часто виникають проблеми: то вона липне, якщо додати замало цукрової пудри, то обсипається, якщо забагато. Є така глазур для паски, яка не липне і не обсипається. Причому її не треба ні збивати, ні варити.

Глазур для паски без білків

  • 4 ст. ложки сухого молока, 6-8 ст. ложок згущеного молока, 2 ч. ложки лимонного соку.

Усе змішати ложкою. Якщо глазур вийшла надто рідка – додати ще трохи сухого молока, як загуста – трішки згущеного. Довести до потрібної консистенції. Нанести на охололі паски, прикрасити посипкою. Чим густіша глазур, ти довше вона сохне.

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook