Картоплю так швидко ви ще ніколи не готували! Виходить смачнюча ароматна смажена картопелька! Хоч із ковбасками, хоч із котлетками! Хоч із кефіром, хоч із пивом!
Смажена картопля за 10 хвилин
2 картоплини, 2 ст. ложки олії, спеції.
Картоплю помити (можна не чистити), порізати скибками середнього розміру. Розкласти на тарілку так, щоб вони не торкалися одна одної. Поставити у мікрохвильову на 3–7 хв, довести майже до готовності. У сковороді розігріти олію, посмажити картоплю до золотистої шкірочки (5–7 хв), посипати сіллю і спеціями. Завдяки приготуванню у мікрохвильовці картопля майже не вбирає олію, гарно зарум’янюється.
Post Views: 22