паска

Дуже ніжна паска. Новий рецепт

Випробувала новий рецепт. Паска вийшла дуже м'якенька! Рецепт мені сподобався, тому вам його сміливо рекомендую!

Дуже ніжна паска. Новий рецепт

  • 1,3-1,5 кг борошна, 6 яєць, 500 мл молока, 50-60 г дріжджів, 150 г масла, 100 г сметани, 250-300 г цукру, родзинки, цукати, ванільний цукор.

Опара: у теплому молоці розчинити дріжджі, декілька ложок цукру, 500 г борошна. Поставити в тепле місце на 30 хв. Білки збити з щіпкою солі. Жовтки розтерти з цукром. Додати в опару жовтки, білки, масло, сметану. Перемішати. Поступово додати борошно. Вимісити м’яке тісто.

Поставити в тепле місце на 30-40 хв. У тісто, що підійшло додати родзинки і обережно вимісити. Знову поставити в тепле місце, щоб підійшло.

Викласти тісто в форми. Дати піднятися. Випікати паски при 180 градусах 35-40 хв. Залежить від величини форм. У мене вийшло 2 великі, 2 середні, 3 маленькі паски.

 

Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

 

Спробуйте також інші перевірені рецепти паски:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook