Дуууже соковиті котлети з курячого філе

Такі котлетки можна смажити, запікати у духовці або готувати на пару. У будь-якому варіанті виходять дуже смачні, ароматні та надзвичайно соковиті котлети! 

Котлети з курячого філе

2-3 половинки курячого філе, 80-100 г свіжого сала, 2 яйця, 4 ст. ложки (з чубком) панірувальних сухарів, 3-4 зубці часнику, 1 велика цибулина, сіль, перець, приправи за смаком. Сухарі для панірування. 

Філе порізати на шматочки і перемолоти. Також перемолоти сало і цибулю. Додати всі інші інгредієнти, добре вимішати фарш. Сформувати котлети і обкачати їх у сухарях. Смажити у невеликій кількості олії, на середньому вогні. Їх можна запікати у духовці або готувати на пару. У будь-якому варіанті, виходять дуже смачні, ароматні та надзвичайно соковиті.

Рецепт і фото Надії Бутин

Спробуйте також приготувати:

Котлети “Святкові” з перепелиним яйцем

Простіше, але смачніше, ніж котлети! 4 незвичайні страви з м’ясного фаршу

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook