персики половинками

Консервовані персики половинками – для тортів та десертів і так їсти

Консервовані персики - чудове доповнення до тортів та інших десертів. Та й просто смачно їсти взимку. Якщо у вас ростуть персики, обов'язково закрийте половинками на зиму!

Якщо у вас ростуть свої персики, вам точно стане у пригоді цей рецепт! Консервовані персики половинками дуже смачно їсти взимку, а ще можна додавати у торти і десерти. Нічим не поступається магазинним консервованим персикам, навіть краще!

Консервовані персики половинками

Персики ошпарити окропом, зняти шкірку, порізати половинками. Скласти у літрову банку розрізом донизу. Зварити сироп.

  • Сироп на 3 літрові банки: вода (залити у заповнену банку і приблизно виміряти), 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, трішки ванільного цукру, 3 бутони гвоздики (покласти по 1 на дно кожної банки).

Усе для сиропу закип’ятити і залити персики, у кожну банку влити по 1 ст. ложки коньяку. Поставити у каструлю з водою, кип’ятити 5-7 хвилин з моменту закипання. Закрутити металевими кришками, вкутати ковдрою.

Рецепт Тетяни Хмиз

Радимо також інші рецепти з персиками:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook