“Нічне” дріжджове тісто: ввечері замішую, кладу в холодильник, а зранку печу рогалики

Не у всіх є час бавитися з тістом, а солоденького до чаю хочеться! У такому разі мене виручає рецепт "нічного" тіста для рогаликів. Ввечері замішую, кладу в холодильник, а зранку печу. Або ж так: зранку до роботи замісила, ввечері спекла - і смакуємо свіженькими рогаликами!

Дріжджове тісто для рогаликів

200 г смальцю, 200 мл сметани, 20 г дріжджів, борошно (скільки візьме тісто, воно має бути м’яким).

Дріжджі розчинити у теплій сметані, додати смалець, борошно, замісити тісто. На ніч покласти в холодильник, а вранці пекти рогалики з повидлом, обкачувати у цукровій пудрі.

Рецепт Олени Андрюк

Спробуйте також приготувати:

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook