Домашнє баунті
190 г кокосової стружки, 200 г згущеного молока, 200 г шоколаду, 1 ст. ложка олії.
Змішати до однорідності кокосову стружку з згущеним молоком. Додаємо згущенку поступово, може піти більше чи менше. Має вийти досить еластична маса, яка гарно ліпиться і тримає форму.
Далі працюємо в рукавичках, бо маса досить липка, можна ще додатково ледь змочити руки в воді. Формуємо продовгасті батончики. Викладаємо на дощечку і кладемо до морозилки на 20-30 хв.
Тим часом на водяній бані розтопити шоколад (у мене молочний), додати олію, перемішати до однорідності та остудити до теплого. За допомогою виделок обкочуємо кожну цукерку в шоколадній глазурі, викладаємо на пергамент і ще раз кладемо до холодильника, щоб глазур застигла.
Рецепт і фото: Viktoriya Isayenko
Спробуйте також приготувати: