домашній плавлений сир як Янтар

Домашній плавлений сир як “Янтар”. Дуже гарно плавиться і ніколи не пригорає!

Недавно подруга порадила рецепт м'якого плавленого сиру типу "Янтар". Мені дуже сподобався! До смаку можна додати і різні добавки: цибулю, зелень, горіхи, шинку - все, що придумаєте. Сподіваюся, такий сир сподобається і вам!

Любите плавлений сир? Намастити скибочку свіжого хліба з хрумкою скоринкою ніжним плавленим сиром янтар… Яка смакота! Причому сир не обов’язково купувати! Його можна приготувати в домашніх умовах. Він буде абсолютно натуральним і навіть смачнішим за магазинний.Ми підшукали для вас перевірений рецепт домашнього плавленого сиру як “Янтар”. Його смак можна змінювати за допомогою різних добавок: цибулі, зелені, горіхів,шинки.

Домашній плавлений сир

  • 0,5 кг сиру, 2 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка соди. 

0,5 кг сиру покласти у металеву миску, додати 2 ст. ложки сметани і 1 ч. ложку соди. Поставити на водяну баню і помішувати. Через 2-5 хв сир почне змінюватися. Коли сир стане однорідний, до смаку можна дати сіль і різні добавки: цибулю, зелень, горіхи, шинку або що придумаєте.

Рецепт Алли Мандибури

Радимо також приготувати інші види домашнього сиру, як магазинного, за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook