майонез

Домашній майонез без яєць

Дуже смачний майонез без яєць і виходить багато. Зробіть хоч пів порції на пробу - не пошкодуєте!

Домашній майонез без яєць

  • 100 мл молока, 200 мл олії рафінованої, 1,5 ст. ложки яблучного оцту або лимонного соку, гірчиця до смаку, 0,5 ч. ложки солі, 1 ч. ложка цукру. 

Молоко і олію поставити в холодильник на 30 хв. Тоді додати всі інгредієнти в чашу і збити погружним блендером 1 хв. І майонез готовий до вживання! Такий майонез може зберігатися 3 дні у холодильнику.

Рецепт і фото Марії Гнатів

Радимо також приготувати інші соуси для салатів:

  • Забудьте про майонез! П’ять смачних соусів для заправки салатів
  • Не виливайте розсіл із горошку! Зробіть з нього пісний майонез

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook