- Смажена печінка, запанірована в борошні, або варена, маринований огірок, смажена морква та цибуля. Заправити майонезом, можна з додаванням часнику.
- Морква по-корейськи, печінка смажена брусочками, майонез, цибуля півкільцями смажена.
- Печінка тушкована, морква варена, яйця варені, сир твердий, картопля смажена, майонез, сіль, перець. Картоплю потерти як моркву по-корейськи або порізати тоненькими брусочками, помити, обсушити серветкою і смажити у великій кількості олії, діставати на паперові рушники.
- Печінкова “шуба”. Викладати шарами: печінка перекручена на м’ясорубці, майонез з часником, тертий варений буряк, майонез з часником, дрібно порізані горіхи, тертий твердий сир, майонез.
-
300-500 г печінки, 2 середні цибулини, 2 морквини, 1 скл. подрібнених горіхів, 3-4 омлетних млинці, часник, майонез, сіль, перець. Печінку обсмажити шматками і порізати соломкою. Цибулю і моркву протушкувати на олії. Омлет скрутити трубочкою і нарізати кільцями. Усе перемішати.
- Печінка куряча обсмажена, варені яйця порізані смужками, кукурудза консервована, зелена цибуля, майонез, зубець часнику.
- Куряча печінка смажена соломкою, цибуля, квашений огірок, підсмажені свіжі печериці, майонез. Можна додати варені яйця.
- Смажена печінка, варені яйця, твердий сир, маринована цибуля або свіжа зелена, підсмажені гриби (заморожені лісові або печериці), майонез.
- Куряча печінка, рукола, помідор чері, карамелізоване яблуко. Заправка: мед, гірчиця, оливкова олія.
- Печінку стушкувати з цибулею до готовності. Викладати шарами: печінка з цибулею охолоджені, майонез, соломкою порізаний свіжий огірок, майонез, білки варених яєць, майонез, половинки оливок.
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 50