Вафельний торт з крекером
Дві банки згущеного молока варити 1-1,5 год. Охолодити. Збити з 200 г масла. Потрібно 1 п. квадратних вафель, 2 п. крекеу вершкового, 1 п. шоколадного. Треба перемащувати так: вафля, крем, шар білого крекеру, крем, вафля, коричневий крекер, крем, білий крекер, крем, вафля. Виходить величенький вафельний торт. Якщо круглі вафлі, то (якщо робити без крекеру) достатньо 1 б. згущонки і 100 г масла. До краму можна додати какао, коньяк, горіхи. Рецепт Галини Репети.
Крем з вареним згущеним молоком і лимоном
На 1,5 п. квадратних вафель (7-8шт) крем: 100 г масла, 0,5 л вареного згущеного молока (з ведмедиком), лимонний сік і цедра лимона. Можна ще дрібно порізаних горіхів. Рецепт Ірини Іваник.
Крем із вареним згущеним молоком і горіхами
На 1 п. вафель 200 г масла (82,5%), 1 б. вареного згущеного молока (сама варю 1,5 год), 1 скл. мелених горіхів. Все гарненько перемішати і намастити вафлі. Поставити на ніч під прес. Рецепт Анни Дарійчук.
Шоколадний крем для вафель
Шоколадна маса (вафлі виходять хрусткі)
500 г цукру, 2 ст. ложки какао, 6 ст. ложок води, 2 яйця, 200 г масла. Все це зварити остудити і перемазати вафлі. Рецепт Олі Олійник.
Спробуйте також приготувати: