Чебуреки з цільнозернового борошна
Борошно, 1 ст. ложка оливкової олії, тепла вода, сіль, фарш, кріп.
Замісити тісто (борошно пшеничне або цільнозернове). Додати 1 ст. л. оливкової оліі та теплу воду, сіль. Дати постояти 10-20 хв. Вирізати кола. Фарш перемолоти, посолити, поперчити, додати нарізаний кріп та 2 ст. л води, щоб фарш був рідкуватий. Накласти на тісто та защипнути. Смажити на олії (фритюр), викласти на пергамент.
Рецепт і фото Алли Сидор
Спробуйте також приготувати:
-
Чебуреки із цільнозернового борошна зі смаком житнього хліба
-
Повітряні чебуреки на мінералці. Тісто супер, усім раджу!
Post Views: 23