перець

Болгарський перець у томатному соку (без стерилізації)

Перець у томатному соку - одна з найсмачніших закруток на зиму. Щороку обов'язково його готую - подобається всій сім'ї!

Болгарський перець у томатному соку

4 кг помідорів (перемолоти), 4 кг перцю (порізати поздовж на 4-6 частин, залежно від величини), 3 ст. ложки солі, 0,5 скл. оцту (125 мл), 2 скл. цукру, 2 скл. олії (можна менше). Усе, крім перцю, варити 20 хв, потім додати перець та варити ще 15 хв. Розкласти у стерильні банки, закрутити. Виходить 6 літрів.

Рецепт Юлії Висоцької-Корольчук

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook