Інгредієнти:
Приблизно 1 кг м’яса (60% свинини і 40% телятини), по шматку сала і копченого бочка (домашнього копчення), 3–4 картоплини, 3 цибулини, 1 гостра перчина, по 2 ст. ложки томатної пасти і паприки, сіль, перець, 1 зубець часнику, петрушка.
М’ясо порізати шматочками 3х3 сантиметри. Сало і бочок порізати кубиками, посмажити у казанку до сухих шкварок (їх дістати), покласти у казанок посічену цибулю, гострий перець і часник, обсмажити. Додати м’ясо, обсмажити до напівготовності. Додати паприку, томат, ще обсмажити, додати трохи води, картоплю. Загалом готувати мінімум 1 годину. Бограч має бути гострим, тому перцю шкодувати не треба.