Бісквітний торт із кремом з ківі
Форма розмір 24х38 см. Бісквіт (на 1 корж): 4 яйця, 120 г цукру, 100 г борошна, 30 г крохмалю, 1 ч. ложка розпушувача, 1 п. ванільного цукру. Потрібно спекти такі 3 коржі.
Крем: 0,5 л води, 0,3 л молока, 2 п. ванільного пудингу (по 40 г), 2 желе з ківі (по 70 г), 400 г масла, 3-4 ківі. Можна взяти вишневе желе або персикове. І тоді в крем додати вишні чи персики.
Для бісквіта збити білки з цукром, додати жовтки, тоді легенько вимішуючи додати муку з розпушувачем і крохмаль. Випікати при 180° 25-30 хв.
Для крему розвести 2 пудинги в холодному молоці, влити у киплячу воду. Помішуючи на легкому вогні, довести до кипіння. В гарячу масу додати 2 желе, вимішати до їх повного розчинення. Хай добре охолоне. Тоді цю масу поступово додавати до збитого масла.
Порізати на шматочки 3-4 ківі, викладати в середину у крем при перемащуванні торта. Все потрібно робити швидко, бо крем скоро застигає.
Рецепт і фото Ольги Соломахи-Корчак
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 32