Американський бісквіт
Форма 26 см. 3 яйця, 150 г цукру, 60 г масла, 120 г молока, 7 г розпушувача, 165 г борошна, дрібка солі, 1 п. ванільного цукру.
В яйця кімнатної температури додати сіль, цукор і ванільний цукор. Все добре збити на найбільших оборотах близько 10 хв до пишності. Окремо змішати сухі інгредієнти. В каструлі змішати масло і молоко і дати закипіти. В 2-3 етапи ввести сухі інгредієнти в яєчну суміш, вимішуючи лопаткою знизу вверх.
Щойно закипілу суміш в 2-3 прийоми ввести в тісто, акуратно помішуючи лопаткою.
Вилити тісто у підготовлену форму і випікати в розігрітій духовці при температурі 180 °С 45 хв до сухого сірника.
Рецепт і фото Оксани Копиняк
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 85