М’ясний рулет
500 г м’яса (філе свинини, птиці), 1 ст. ложка томатної пасти, 1 зубець часнику, 1 ч. ложка цукру, 2 ч. ложки борошна (по 1 ч. ложці для томату і сметани), 1 ст. ложка сметани, 1 яйце, 1 ч. ложка гірчиці, бекон, спеції, зелень.
Змішати томатну пасту, дрібно нарізаний часник, гострий перець, цукор, борошно і зелень. В іншому посуді змішати яйце, сметану, борошно, гірчицю і зелень. М’ясо порізати на кілька шматків приблизно одного розміру товщиною приблизно 1–1,5 см. Добре відбити кожен шматок, посолити, поперчити. Перший шматок намастити томатною пастою і згорнути щільним рулетом. Другий відбитий шматок намастити яйцем. Покласти зверху рулетик з томатною пастою, загорнути його в м’ясо з яйцем. І так продовжувати шари м’яса, чергуючи соус. Зверху обгорнути беконом. Готовий рулет щільно загорнути у фольгу і поставити в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 1 год (чим більше м’яса, тим більше часу рулет запікатиметься). Остудити під пресом.
Спробуйте також приготувати: