Торт “Мікс”
- Бісквіт: 4 яйця, 185 г цукру, 135 г борошна.
Яйця розділити, білки збити протягом 5 хв, додати жовтки, цукор. Вкінці додати борошно і обережно вимішувати лопаткою. Випікати в мультиварці на режимі “Випічка” протягом 35 хв.
- Крем: 400 мл молока, 150 г цукру, 1 яйце, 2 ст. ложки крохмалю, 4 ст. ложки без гірки какао. А також: 300 г масла.
Більшу частину молока з цукром поставити на вогонь до розчинення останнього. Решту інгредієнтів з’єднати і обережно влити в гаряче молоко, постійно помішуючи.
Варити, поки не загусне, накрити харчовою плівкою впритул й охолодити. Далі збити 300 г масла, поступово додати шоколадний крем.
Яблучний шар: 5 середніх яблук очистити, натерти. Тушити в сковорідці 5-7 хв, додати 1 п. желе (у мене вишневе), одразу гарячим викласти на корж, другим накрити.
- Крем для вирівнювання: 200 г кисломолочного сиру, 30- 40 г цукрової пудри, 100 г масла.
Рецепт і фото Наталі Крихівської
Радимо також приготувати:
- Торт без яєць “Курка в декреті”. Старий простий рецепт
- “Мокрий” бісквіт без яєць. Часто печу, дуже смачний!
Post Views: 305