салат "Хризантема"

Салат “Хризантема” з курячим філе

Салат "Хризантема" – це не лише смачна страва, але й справжня прикраса святкового столу. Завдяки яскравому оформленню у вигляді квітки він неодмінно приверне увагу гостей і стане родзинкою застілля.

Салат “Хризантема”

  • 250 г копченої курки (або відвареної), 4 яйця варені, 150 г кукурудзи консервованої, 100 г печериць маринованих, майонез, чипси, сіль, перець мелений.
Усе викласти шарами з майонезом:
  1. курка порізана кубиками,
  2. гриби порізані,
  3. кукурудза,
  4. білки потерті на грубій тертці,
  5. жовтки потерті на дрібній тертці,
  6. чипси викласти у вигляді квітки.
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook