сирні кульки

Сирні кульки. Простий і доступний рецепт

Сирні кульки люблять усі! Приготуйте і смакуйте! Простий, швидкий і дуже вдалий рецепт десерту, знайомого багатьом з дитинства.

Сирні кульки

  • 400 г сиру, 3 яйця, 50 г цукру, 10 г ванільного цукру, 1/2 ч. ложки солі, 5 г соди (1 ч. ложка), 300-350 г борошна. 
  • Також можна додати цедру лимона або апельсина.

До сиру додати цукор, ванільний цукор, сіль, яйця, цедру лимона і збити блендером. Соду погасити оцтом і додати до сирної маси. Сюди додати просіяне борошно і замісити тісто (тісто має бути м’яке). Я тісто поставила у холодильник на 30 хв (не обов’язково).

Для зручності розрізати тісто на дві половини. Формувати ковбаску і нарізати однакові шматки. Формувати кульки (приблизно розміром, як горіх). Смажити в олії до рум’яного кольору.

Можна також приготувати із варенням або покласти всередину шматочок шоколаду. Як трішки охолонуть, посипати цукровою пудрою.

Рецепт і фото – Erika Oszuszki

Радимо також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook