рогалики

Рогалики, які тануть у роті (дуже простий рецепт)

До чаю або кави такі рогалики - ідеальний десерт! Вони просто тануть у роті, а готуються швидко і просто, без заморочок.

Рогалики

  • 1 п. маргарину (250 г), 100 г дріжджів (пресованих), 3 яйця, 1 скл. сметани (200 г), 0,5 ч. ложки солі.
Яйця збити і додати сіль, злегка розтопити маргарин і додати в яєчну масу, потім дріжджі і сметану, вседобре розмішати, щоб розійшлися дріжджі. Борошна взяти стільки, щоб замісити м’яке тісто. Тісто в мене не підходить, роблю відразу рогалики. Начинка будь-яка на ваш смак, у мене – вишні.
Випікати при 180 градусах 20 хв і посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook