Рогалики
- 1 п. маргарину (250 г), 100 г дріжджів (пресованих), 3 яйця, 1 скл. сметани (200 г), 0,5 ч. ложки солі.
Яйця збити і додати сіль, злегка розтопити маргарин і додати в яєчну масу, потім дріжджі і сметану, вседобре розмішати, щоб розійшлися дріжджі. Борошна взяти стільки, щоб замісити м’яке тісто. Тісто в мене не підходить, роблю відразу рогалики. Начинка будь-яка на ваш смак, у мене – вишні.
Випікати при 180 градусах 20 хв і посипати цукровою пудрою.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:
- Рогалики на мінеральній воді: рецепт – люкс!
- Рогалики на олії (дріжджове тісто, якому не треба сходити)
Post Views: 340