Аджика з перцю
- 5 кг перцю солодкого (червоного), 1 гостра перчина (якщо полюбляєте гострішу – додати 4-5 шт.) – змолоти блендером або м’ясорубкою. Додати: 500 г цукру, 500 г оцту, 300 г олії, 450 г томатної пасти “Чумак”, 100 г солі.
Варити все разом 1,5 год. За 10 хвилин до закінчення додати 2 головки подрібленого часнику. Стерилізувати в банках 30 хв.
Вихід з порції – 10-11 банок по 0,5.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Спробуйте також приготувати:
- Аджика з чорнобривцями. Спочатку сміялася з рецепта, а це виявилося смачно!
- Пікантна сира аджика з хроном
Post Views: 58