Філе риби під шубою
- Філе риби (у мене хек), 1 цибуля (залежно від кількості риби), 1 морква, 100 г сиру, перець, сіль до смаку, приправа до риби, 100 г сметани, 1-2 помідори.
Філе розрізати порційними кусками, поперчити, посолити, додати приправу до риби, все акуратно розподілити. Обсмажити до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю і натерту моркву. Сир натерти на середній терці, помідори нарізати тонкими скибочками. Форму для запікання змастити олією, викласти рибу, зверху овочі, накрити помідорами і помастити сметаною, посипати сиром і запікати при 180°C 20-25 хвилин.
Макарони у сирному соусі
- Макарони (спагеті), 1 цибуля, 2-3 зубчики часнику, 2-3 ст. ложки кетчупу, сушений базилік, 100 г вершків.
Обсмажити цибулю і часник. Зварити макарони у підсоленій воді 7-10 хв. До овочів додати кетчуп і черпак води з-під макаронів, довести до кипіння. Додати сіль, цукор, базилік, потім вершки, натертий сир, перемішати. Додати макарони, перемішати і дати настоятися.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також прочитати:
- Що приготувати на вечерю: шість рецептів з простих продуктів
- Експрес-ідея на вечерю з курячого філе і печериць
Post Views: 65