срібні прикраси

Срібні каблучки – вдалий вибір у різних ситуаціях

Срібні прикраси можуть бути простими і лаконічними, і підходити для доповнення кежуал образу. А можуть бути виконані в особливому дизайні з розкішним декором та ідеально підходити для доповнення вечірнього луку.

Ви вирішили придбати прикрасу для поповнення власного арсеналу і не знаєте на якій моделі зупинитися? Оцініть каблучку зі срібла. Одна з запропонованих моделей точно прийдеться вам до смаку. А може вам потрібен презент особливий з шармом – теж срібна каблучка буде вдалим вибором.

<img src="https://ukrzoloto.ua/images/uploads/926c55e9fdaab39ae245889ae9e9e89e.jpg">

Крім того срібні каблучки актуальні, коли треба освідчитися в коханні чи навіть запропонувати руку і серце. І це не дивно, бо коли дивишся на фото моделей, які доступні на сайті інтернет магазину УкрЗолото розумієш чому ці прикраси такі популярні. Вони справді красиві, а деякі з них взагалі вражають своєї незвичайністю.

Срібні каблучки – шарм і благородство

Срібло позиціонується як метал дорогоцінний, але не такий претензійний як золото. Тому прикраси з нього вважаються більш демократичними і доступними. Але це скоріше стереотип, По-перше, по своїй красі і стильності срібні каблучки не поступаються своїм золотим колегам. По-друге, є такі екземпляри, ціна яких вразить навіть дуже заможного покупця. Адже срібло прекрасно поєднується з каменями вищої ліги такими як діаманти, сапфіри, смарагди і придбати каблучку декоровану такими елементами не складно. Ну а ціна її буде… хоча, вартість каблучок, в тому числі і срібних, залежить від:

  1. Ваги виробу;
  2. Складності виконання;
  3. Розмірів;
  4. Колекції;
  5. Бренду.

Хтось скаже, що срібні прикраси важко інтегрувати у образ. Це не так. Існує правило гармонії, згідно якого якщо ви віддаєте перевагу золоту і носите золоті прикраси, то всі аксесуари, які ви одягли одночасно, мають бути з цього металу. Те саме стосується і срібла. Не варто поєднувати срібну каблучку з золотими сережками. Хіба срібло покрите позолотою. Так, такі моделі теж представлені на вибір покупцям. Ну а якщо вам все таки до смаку саме срібло, але хочеться чогось особливого, звернітьу вагу на каблучки зі срібла з:

  • Родієвим покриттям;
  • З чорнінням.

В першому випадку на вас чекають прикраси, які сяють і вражають динамічним виглядом. Такі прикраси ідеально вписуються у сучасні образи, бо вони виглядають яскраво і динамічно. А от моделі з чорнінням – то особлива історія, бо каблучки у такому виконанні виглядають саме як «коштовність з історією». Вони нагадують антикваріат а в тандемі з дорогоцінними каменями схожі на прикраси передані у спадок від далекої заможної родички.

Срібло – метал універсальний. Тобто каблучка з такого металу може бути проста і лаконічна, і підходити для доповнення кежуал образу. А може бути прикраса виконана у особливому дизайні з розкішним декором. Така коштовність ідеально підійде для доповнення вечірнього луку.

Майстри пропонують різні моделі срібних каблучок, тому з того асортименту який представлений на сайті UkrZoloto, підбере для себе вдале рішення жінка будь-якого віку і статусу. Крім того в цих срібних калекціях ви точно знайдете щось мега цікаве для подарунку.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook