Салат «Кучерявий». Простий і смачний

Замість того, щоб варити, яйця посмажте – і звичайний салат смакуватиме зовсім по-новому!

Цікавий рецепт незвичайного салату зі звичайних складників. От тільки яйця у ньому не варені, а смажені!

Салат “Кучерявий”

400 г печериць, 1 цибулина, 6 яєць, 200 г вареної яловичини, 3 ст. ложки соєвого соусу, 4 ст. ложки майонезу, 3 ст. ложки олії.

  1. Цибулю дрібно порізати і злегка обсмажити на олії. Додати порізані печериці, 1 ст. ложку соєвого соусу і ще трохи обсмажити. Відкласти на тарілку.
  2. Яловичину дрібно порізати і трохи розтріпати виделкою на волокна. Яйця збити з соєвим соусом.
  3. На частині олії приготувати тонкі яєчні млинці (виходить 10–12 штук). Не пересмажувати і не пересушувати млинці! Готувати на середньому вогні, змащуючи сковорідку кулінарним пензликом.
  4. Згорнути млинці трубочкою і порізати кільцями, а потім півкільцями. Або порізати смучками.
  5. У тарілку викласти шарами печериці, яловичину, майонез, млинці.
  6. Можна заздалегідь перемішати салат і дати трохи постояти, тоді він буде ще смачнішим.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook