Цікавий рецепт незвичайного салату зі звичайних складників. От тільки яйця у ньому не варені, а смажені!
Салат “Кучерявий”
400 г печериць, 1 цибулина, 6 яєць, 200 г вареної яловичини, 3 ст. ложки соєвого соусу, 4 ст. ложки майонезу, 3 ст. ложки олії.
- Цибулю дрібно порізати і злегка обсмажити на олії. Додати порізані печериці, 1 ст. ложку соєвого соусу і ще трохи обсмажити. Відкласти на тарілку.
- Яловичину дрібно порізати і трохи розтріпати виделкою на волокна. Яйця збити з соєвим соусом.
- На частині олії приготувати тонкі яєчні млинці (виходить 10–12 штук). Не пересмажувати і не пересушувати млинці! Готувати на середньому вогні, змащуючи сковорідку кулінарним пензликом.
- Згорнути млинці трубочкою і порізати кільцями, а потім півкільцями. Або порізати смучками.
- У тарілку викласти шарами печериці, яловичину, майонез, млинці.
- Можна заздалегідь перемішати салат і дати трохи постояти, тоді він буде ще смачнішим.
Post Views: 35